Pages

19.8.08

Vaarika...

...ma pean selle siia kirja panema, et ma seda ära ei unustaks. Tegin veidi copy ja paste, sest ma usun, et see, mida sa mulle eile SKYPE-s kirjutasid, on oluline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(so basically this is the text that my sister Vaarika wrote to me yesterday) :) LOVE U!!!

Tead, Jumal teeb oma osa! Teie peate ka oma osa tegema; kui teil mõlemal on rahu, siis hoidke sellest kinni! Kurat on nii kaval; NII kaval, et ta tahab alati rikkuda kõike ilusat...
Teie kahe töö on jätkuvalt oma silmad esmalt Jumalal hoida ja siis teineteisel!
See on jätkuv vundamendi ehitamine. See on samasugune alus nagu suhe Jumalaga, see ei saa lihtsalt olla kohe 100% töötav. See algab kuskilt, see algab esimesest sammust-vundamendist!
Ja siis muudkui liigud esimeselt tasandilt teisele... aga see töö peab olema jätkuv-ei tohi alla anda ja see on MÕLEMA poolne töö; mõlemad peavad andma oma südamed sellesse!

And never let go; it's not only the words, but also actions!
True relationship goes through rough stuff... BUT true relationship can handle this stuff TOGETHER! Not alone, but together!
Being always there for each other, comfort when it's hard, love each other no matter what! We arent perfect...but if you look the other person and can look over the negative stuff and still see the person as the best one ever-that what really matters.


Jah, seal on negatiivseid asju, KUID kas sa nokid nende kallal jätkuvalt ja üritad teist muuta VÕI otsustad teda armastada sellisena nagu ta on! Oma heade ja vigadega, see ei ole kerge ja tihti tahaks nokkida ja öelda, et sa tegid seda valesti ja seda ka... aga inimesed on erinevad, mis on ühe jaoks hea on teise jaoks halb ja sellest tuleb aru saada ja kompromisse teha.
Sina ja mina oleme erinevad KIRSIKA! Aga me oleme jõudnud sinna kohta, kus me AKSEPTEERIME teineteist sellistena nagu me oleme... Me mõlemad teeme vigu, me ei ole täiuslikud, me tülitsesime aastaid KUNI lõpuks otsustasime üksteist ARMASTADA sellistena nagu oleme, mitte vaadata, et sa ei tee seda hästi, sa ei ole selles nii hea... Vaid, jah, sa tegid seda, aga ma siiski armastan sind; ma siiski olen su jaoks olemas!
Ja nii on igas suhtes: suhtes vanematega, suhtes sõpradega, suhtes oma poisiga... Kõik suhted algavad VUNDAMENDI rajamisest ja üksteise aksepteerimisest vigadega! And that's the way it has to be! Ja kui eksid ja komistad; peaasi, et leiad oma tee tagasi... Ükskõik, mida ka sa selleks tegema ei pea ja ükskõik, kui kaua see ka aega ei võtaks.

Just give yourself 100% into it! And it will work out, cause he'll do the same! He loves you, you love him :) You'll make it through whatever comes to you ways.

No comments: